... och den visar på - 1,5 kg sedan i onsdags förra veckan. Med reservation att det var gymmets våg jag vägde mig på då, dock samma tid på dagen!

Så sammanlagt har jag nu sedan 9 augusti tappat 6,5 kilo. Det som känns skönast är att jag faktiskt gått ner även om jag inte tränat någonting senaste veckan. Jag har varit riktigt hungrig de senaste dagarna, men att ge upp och falla för frestelsen känns många många mil bort.

Har även för er som följt mitt IKEA-möbel äventyr meddela att jag nu målat den med första lagret ytfärg. Eller vad det heter. Den blir så fin! Jag säger bara - If you want something done - do it!
Världens bästa slogan kan vara: Just do it.
Inte sen, inte en annan gång, inte när, om eller men. Just do it, nu.
(Kan behöva tas med en nypa salt, hade jag inte "just done it" hade jag inte suttit här med målarfärg på halva kroppen och alla mina grejer i högar överallt. Jag hade å andra sidan inte lärt mig att måla en möbel heller, och haft 800 kronor mer brännande på kontot. Så kör på!)

Det har nu gått 3 veckor sedan jag började dieten, och mitt mål är att vid v 10's slut ha gått ner 6,3 kilo till. Vi får se om det går, jag vill gärna ha lite starkare muskler också :) Men med 6 veckor kvar och redan halvvägs känns det ändå rätt så hoppfullt!

Comments (1)
Cam -Jagskaditjagvillgrattis =) 2010-08-31 21:26

Efter 12 timmars sömn känner jag att det finns hopp för min kropp igen!
Kaaanske att jag kan få bli frisk och träna på fredag. Hoppas, hoppas, hoppas! Då kan denna vecka bara bli en parentes och jag kan ta upp träningen där jag slutade :)

Comments (1)
staffanSkickar friska vibbar * * * * 2010-08-31 13:29

Det flyger runt massa flugor här som absolut ska sätta sig på mig och killas. Jag blir så tokig att jag är lättad att jag inte har ett vapen hemma - då skulle det bli prickskytte!!

Jag hostar, är totalt igentäppt och så fruktansvärt rastlös. Hatar, hatar, hatar att vara sjuk. 

Köpte fel kesella, tog inte kvittot. Skulle bli mycket förvånad om jag får byta, tur att kesella är så billigt! NOT!

Var så otrevlig mot min mamma i telefonen, men hon har ingen känsla för timning... Ska prata om extrajobb, sitt jobb, någon jävla teater på fredag... Jag är säkert likadan. Men ibland orkar man inte lyssna!

Har äntligen grundmålat den där saaaat*ns IKEA-möbeln. Det var ju... inte direkt så enkelt som jag trodde. Färgen rann liksom av, har fått slipa och slipa och slipa. Säkert jättebra att andas in slipdamm när man har hosta!

Kanske dags att lägga sig innan någonting går sönder :P

Sorry att det inte blir någonting om träning eller så, men just nu är det inte läge... *morr*

Comments (0)

Ord överflödiga. Haha :)

Comments (2)
Cam -JagskaditjagvillKonturer iaf! :D Kämpa på!!2010-08-30 08:10
Vägen är alltHehe ja en början iaf :)2010-08-30 09:38
0 av 1