Word:

/Jasmin

Comments (0)

Tjohoo!

Imorse klockan 7.00 befann jag mig på gymmet! Jag vet att jag kanske är lite dum i huvudet som väljer att gå till gymmet så tidigt när jag är på andra sidan jorden och har semester. Men pga utcheckningstid, tvätt och andra omständigheter så blev det så!

Först helkroppspass och därefter intervaller på cykel, efter tredje intervallen tänkte jag;

"nej för #¤%! det här är ju idiotiskt, vad håller jag på med?".

Jag har sådan brutal träningsvärk i hela kroppen sedan det andra helkroppspasset, och det gör sååå ont när man ska försöka cykla upp pulsen! Som knivar i låren! Men tror ni jag sket i att fortsätta? Icke! Intervallträning är vidrigt när man håller på, men sååå skönt efteråt!

Klockan 8.30 var jag tränad och klar!

Jag känner mig hundra gånger mer som mig själv när jag får träna! Och bara det att få ha träningskläder på sig, älskar det! Om jag fick skulle jag gå runt i träningskläder 24/7, finns ingenting som jag känner mig lika bekväm (och ibland tillochmed snygg!) i!

Och på samma tema hittade jag för några dagar sedan en butik med träningskläder: Lorna Jane! (se alla bilder i detta inlägg!)

Älskar varenda plagg därinne, och även om det är vad jag behöver minst på hela jorden just nu (har ca 12 träningstoppar och 5 träningsbyxor) så kunde jag inte låta bli att shoppa där idag! angel

Träning + shopping + nya träningskläder = LYCKA!

Comments (2)
Sussie Bylundwow vilken grym sida med träningskläder!2012-01-27 10:33
HannaBLorna Jane kommer till Sverige nu. Deras senaste kollektioner kommer att finnas tillgängliga på Allt för Hälsan mässan i Sthlm den 8-11nov. Det kommer vara show och specialpriser! Get Ready ;)2012-09-12 04:46

Det regnar massor och vågorna ville inte samarbeta med mig och surfbrädan så idag blev det, efter drygt åtta veckors uppehåll, comeback på gymmet!
Jag hade inte förväntat mig någonting rent styrkemässigt, om jag tappat styrka så vet jag att det kommer tillbaka rätt snart så fort jag börjar träna igen.

Det var jag och tio manliga muskelpaket som trängdes bland frivikterna, kände mig som hemma! angel

Jag körde ett

helkroppspass:

Fria knäböj 65 kg

Benpress 190 kg

Marklyft 70 kg

Frivändningar (för ryggen) 17,5 kg

Militärpress 20 kg

Sne bröstpress 16 kg

Biceps och triceps

Avslutnigsvis 30 min på en crosstrainer!

Sjuuuuukt niiiice!

Har köpt ett veckopass så kommer även hinna med ett par spinningpass, lite yoga och ett helkroppspass till innan jag lämnar denna stad för att åka till Surfers Paradise!

heart

Mina favoritlåtar just nu:

http://www.youtube.com/watch?v=T_mjaICpNhM

http://www.youtube.com/watch?v=EEuQU6a90Pc

Comments (1)
Cam -JagskaditjagvillDu lägger alltid ut så roliga låtar :D Du håller ju igång kroppen när du är ute och flänger. Även det kan hjälpa dig att behålla styrkan. Heja heja! Lääängtar tills vi ses!! 2012-01-25 12:00

Det känns lite konstigt att sitta i tjugofemgradig skugga (försöker undvika solen mellan 11-14 för att inte få otrevliga bieffekter av min semester) och leta efter boende till tjejvasan. Men det gör jag!

Om fem veckor är det dags, jag och min bästaste finaste Elin heart gör första delen av tjejklassikern den 25 februari!

Kan någon vänlig själ som gjort detta förut ge mig lite tips? Hur ska man bo och hur tar man sig till Mora? Vad är bäst (läs: billigast/mest prisvärt)? Skriv en kommentar, som tack skickar jag massa värme och solsken! wink

Nu ska jag ner till playan och brottas med surfbrädan!

Kramar!

Comments (0)
0 av 1