Igår var det tisdag = min sämsta dag på hela veckan.

Alltid lika skönt att få gå och lägga sig när den är över cool

Var en lååång dag på jobbet, egentligen var det bara den biten som kändes lite tung. Sen när man är ett klantarsle får man ju skylla sig själv, men jag är 24 år och får helt enkelt inse att jag inte kommer kunna jobba i 41 (förhoppningsvis) år utan att göra ett endaste fel. 

Efter jobbet blev ett spinningpass (50 min med träningsvärk i benen) och därefter meditationskurs!

Idag är mina ben ännu trasigare, är mkt nöjd :)

Och nu.. måste jag rusa!

Ha en fin dag!

Comments (0)

Ååh mina ögon sviiider, har stirrat på en datorskärm aldeless för många timmar idag.. Men nu är det kvällskvarg/keso-dags och sedan ska jag knoppa! 

Det har varit en spännande dag med en oväntad twist, men mer om det senare (lita på att det kommer beröra samtliga som läser wink).

Efter jobbet var jag inte jättetaggad på att träna, men ändå sjukt sugen så jag köpte en Celcius för att piggna till och rev sedan av ett riktigt benpass a la Elin&Jasmin med djupa knäböj, boxhopp, utfall i smith, höftrull på boll, benpress, benspark, lårcurl och sist tre set mage.

http://www.youtube.com/watch?v=4gVYbkXhGFE&feature=player_embedded

Kan säga att jag skrämde samtliga som var i närheten när jag sedan avslutningsvis valde att köra HIIT på en roddmaskin. Roddmaskinen är typ det värsta jag vet, så det kändes som en bra idé!

Värmde upp två minuter på ca 100-150 watt (blev trött efter ca 2 minuter och gick ner till 100, haha!), sedan körde jag 7x30 sekunder allt vad jag orkade (kom upp i 240-270 watt), vilade på ca 80-100 watt i en minut mellan... Skrek, frustade, stånkade och stönade som en annan brunstig ko. Eftersom jag hade hög musik på så brydde jag mig inte så mycket, men det var nog inte särskilt pretty angel

Jag kan ju erkänna att jag var extremt nära att banga... Ursprungsplanen var att köra sju intervaller men efter första kände jag att tre nog var lagom, sedan bestämde jag mig för fem men när jag kört fyra så tänkte jag att efter den femte var det ju bara två kvar och två är nästan bara en och då är man ju i stort sett klar!

GLASKLART?!

Är sjukt nöjd med mitt pass och jäklar vad endorfinerna åker omkring i kroppen nu! Tillsammans med lite spännande planer som satt igång min lilla "drivmotor" känns det sjuukt nice!

Till middag blev det tacofärs, råris, sallad, salsa och broccoli! Älskar mat! heart

Och som pricken över i:et, grädden på moset och proteinpulvret från FG så...

Nu är allt precis så bra som det kan bli!

Godnatt finingar!

Comments (3)
zanderSer ut som ett underbart pass :D! 2012-02-27 22:22
Jag vill,alltsåkanjagjag vet jag vet jag vet =P. Jag gillar twistar =)2012-02-27 22:54
Lisa :DGrattis till vasaloppet, eller hur man nu säger? XD haha! Näe jag blir så trött på folk! Särskilt på sådana personer som ska trycka ner andra bara för att må bra själva. Blä! 2012-02-28 12:06

Kanske är några som är nyfikna på hur kroppen mår idag?!

Jag kan (stolt wink) meddela att den mår BRA! Jag är lite stel i ljumskarna och har lite ont i svanskotan (?) men känner mig otroligt fresch i övrigt!

Har varit ute på en liten kvällspromenad (med livet som insats med tanke på isbanorna som ersatt gångbanorna) vilket var otroligt skönt!

Kanske också borde nämnt att vädret igår var KANON!
Medvind, solsken, runt nollan. Hade världens bästa vallning, helt sjukt vilken skillnad när man åker på egen skitvallning och knappt kommer en cm utan att kämpa, och att ha GLID! Kärlek på riktigt!

Nu ska jag käka kvällskvarg och sedan knoppa så att jag är pigg när en ny arbets- och träningsvecka drar igång!

yes

Comments (0)

Efter en riktigt härlig weekend i Tandådalen är jag nu hemma igen! Har haft så sjukt roligt och skrattat mer än på länge, är så himla glad för att jag får ha en så fin vän som Elin i mitt liv! 

Jag är väldigt lyckligt lottad med två otroligt fina bästa vänner, utan dem vet jag inte vad jag skulle ta mig till! De är som mina ankare och ger mig en ovärderlig grundtrygghet i livet i allmänhet - jag vet att så länge jag har dem så klarar jag allt! Ovärderligt!

Nu är jag supertaggad att komma igång med träningen för 2012 på riktigt!

Bästa stunden på söndagen är väl att få sätta sig ner med kalendern och planera in veckans träningspass. 

LOVE IT! heart

Som jag sagt förut ska jag prioritera kondition i år, bland annat eftersom vi ska göra Tjejklassikern.
Men eftersom jag älskar att styrketräna kommer jag inte kunna prioritera bort det...
Så det blir lite trial and error för att se hur mycket jag orkar med, denna vecka är planen:

  • 3-split med HIIT efteråt (det är just HIIT-delen här som jag är lite tveksam om jag kommer orka, men jag kan väl iaf få försöka! Annars blir det lite vanlig hederlig cardio!)
  • 2 spinningpass (eller annan konditionsträning men med tanke på väglaget ute så lär det bli spinning)
  • 1 yogapass
  • 1 dags aktiv vila (typ simning eller bugg)

Ska även börja en meditationskurs på tisdag!
Jag ska försöka vara lite mer "flummig", tror det är bra för mig som är så hypad hela tiden. Även om det är kul att ha så mycket energi så driver det mig till vansinne ibland wink 
Och jag tror inte att det är hälsosamt att vara så rastlös och hetsig som jag är - inte i det långa loppet!
Dessutom är jag inte så himla stresstålig och har diverse andra problem som jag tror att meditation kan vara ett bra verktyg för att hantera!

Nu kanske det är några som höjer på ögonbrynen och undrar hur jag ska hinna allt det där. Men jag har svart bälte i planering och gillar att ha en aktiv fritid så det är inga problem! cool Annars får jag väl bara göra om och testa något annat till nästa vecka!

Fred och kärlek! 

Comments (2)
SophieHaha, du är lika glad och härlig som vanligt märker jag! (: Blir alltid lika glad av att läsa din blogg.. Kraam! 2012-02-27 11:49
Elin - Träningstokigåååh! jag blir ju helt tåris :´) tack för en superhelg finaste vän<3<3 är så tacksam över att få ha dig i mitt liv!2012-02-28 08:58
0 av 1