Återhämtning

Oct 30, 2010 @ 13:05

Jag är helt slut i knoppen! Vill bara sova, men det är så mycket annat som lockar.. (bloggar, träningstidningar, planering, städning, simfenor...) Men efter det här blir det en PN (Powernap) och sedan tar vi det därifrån!

Jag tänkte ta en PW imorse och jogga i eftermiddag. Men jag har så j-vla ont i röven alltså, det blev ridning igår OCH idag, i en Hectorsadel (ni som vet vad det är kan ju förstå min smärta lite mer).

Faktum är att det blev ridning istället för PW imorse, och joggingen kan ju bli av fortfarande! Men inte så lyckat att somna ute på vägen kanske.. ;)

Kostfailure
Igår innan dansen käkade jag "en hel del" nötter. Det var inte så smart, och inte enligt schemat. Jag fick superont i magen och kände mig som ett Afrikabarn (tror inte jag såg ut som ett dock, jag är blek som ett spöke). Drömde konstiga drömmar om McDonalds sedan, men jag lärde mig något av det - min magsäck har krympt och allt är bra i lagom mängd - så deppar inte ihop över det.
Det finns inga misslyckanden - bara erfarenheter!

Önskar er alla en riktigt skön helg!

Comments (1)
Jag vill,alltsåkanjagVi har ju redan konstaterat att det är bra att veta att man har en röv, och att man skulle se dum ut utan...dont worry be happy =P2010-10-30 14:55