Intressen

Oct 29, 2010 @ 19:06

Nu när jag blivit tvungen att sluta jobba 24/7 har jag fått en massa tid över att göra sådant jag tycker är kul, och som ger mig energi. 
Problemet (?) är att jag har så många intressen! Och skaffar mig fler...

Gymträning/Styrketräning/Fitness (?)

Ridning/Hästar

Jogging/Springning (vet inte om promenader ska räknas in här eller vara en egen punkt, jag har i alla fall inte samma skor när jag springer och promenerar ;P)

 

Bugg/Dans

Dykning (soon to be...)

Utöver det så gillar jag även att skriva, läsa, se på film och TV-serier, spela teater (ååååh... Mitt hjärta slår extra för detta..) och ibland är jag extra kreativ och gör smycken. Herregud kvinna lugna dig!!

Haha.. Det största problemet just nu: Vart f-n ska jag få plats med alla SKOR???

Comments (2)
Elin -TräningstokigAmen du är ju för goo! Tack vad glad jag blev!! :D Haha, ja nästan alla dina intressen kräver ett par skor! Har du en inneboende skofetisch som vill ut? ;) Det är härligt med intressen som inspirerar en och ger en energi Men hur hinner du med allt?? :):)2010-10-29 20:38
FeliciaHahaha ja vart ska man göra av alla skor :-D Jasmin, så jäkla många tack till dig! Jag blev helt tårig i ögonen när jag läste din underbara kommentar :-D TACK TACK TACK!!!!!!! Och tack även för att DU är så jävla bra och helt fantastisk :-D Ha en underbart bra helg med alla dina grymma intressen :-)2010-10-29 23:47