Lite vecko-catch-up!

Apr 29, 2011 @ 18:28

HALLI HALLÅ ALLA UPP PÅ TÅ!
(börjar få lite problem med inledningsfraserna)

ÅH! Jag är så tacksam att den äntligen kom - HELGEN!
Denna vecka har varit på gränsen till hanterbar för en stackars stress-känslig sömntuta som mig!

Jag har knappt hunnit blogga, så ni förstår hur tight det varit! ;)

Här kommer några saker om veckan som jag inte hunnit lägga upp;

► DÅLIGA VECKORESULTAT

Förra veckans resultat var inte bra.
Det var + i vikt och mått, förutom -0,5 cm i midjan. Helt mitt eget fel.
Ibland kan det kännas helt logiskt att fokusera på känslan av att vara ett stort misslyckande istället för att behöva känna andra känslor så starkt. 
Eh.
Typ så.
Ingen bortförklaring. Typ den sämsta i sånt fall.
Jag vet så himla väl att när det händer borde jag ringa någon. Ta en promenad. Läsa. Skriva. Dansa. Hoppa. Springa. INTE ÄTA!

Har behövt få lite distans till detta, på flera plan. Jag vill absolut inte visa upp en "perfekt fasad" för det finns ingen sådan. Jag är bara jag.

Jag kämpar vidare och nästa gång (vilket jag hoppas blir aldrig någonsin mer) det händer kommer jag att hantera situationen bättre!

► ONT I KROPPEN

Mitt vänstra knä har bråkat. Jag råkade nämna det för Staffan (eller okej det är väl sånt man verkligen ska säga till sin PT) innan vårt tunga benpass och då fick jag inte alls köra så tungt som jag ville - buhu!

Fast vi körde hårt så att jag nästan dog/ville dö tillslut ändå. Och knäet är typ bra, kände inget under passet och känner det bara lite ibland när jag står och råkar vrida om lite samtidigt. Hmm. Skärpning knäet!

Har även haft riktigt ont i bicepsfästena (kom vi fram till efter några olika teorier) på båda sidor.
Förmodligen efter passet i söndags (damn I killed those arm-muscles!).
Nu är jag nästan återställt efter massor av Celadrin och jag hoppas på full återhämtning till morgondagens bröst- och bicepspass!

► FEM KILOMETER PÅ TJUGONIO MINUTER

Testade på min första längre runda i måndags (endorfin-behovet var STORT). Är nöjd med tiden med tanke på att jag inte kört särskilt mycket sedan jag kraschade innan tjejvasan. Haha, jag måste sluta faila i allt jag gör!!

► UTÖKAD CARDIO

Jag kör nu 60 minuters morgonpromenad, 30 minuter på stepmaskin efter gympassen och 12 st intervaller istället för 10 st under mina HIIT-pass.

► VALBORGS-DATE

Imorgon åker jag och Elin till Robine i Strängnäs för att fira Valborg med henne + familj + familjen Kuijl (Lina, Wille, Leon)! Ska bli såååå kul!
Har träffat alla tidigare utom min 21-dagars-babe Robine (med familj) och förutsättningarna för en episk Valborg finns helt klart! :D

Ha en underbar fredag alla härliga, bästa, goa människor!

Comments (0)