<3 Träningskläder

Jan 27, 2012 @ 04:57

Tjohoo!

Imorse klockan 7.00 befann jag mig på gymmet! Jag vet att jag kanske är lite dum i huvudet som väljer att gå till gymmet så tidigt när jag är på andra sidan jorden och har semester. Men pga utcheckningstid, tvätt och andra omständigheter så blev det så!

Först helkroppspass och därefter intervaller på cykel, efter tredje intervallen tänkte jag;

"nej för #¤%! det här är ju idiotiskt, vad håller jag på med?".

Jag har sådan brutal träningsvärk i hela kroppen sedan det andra helkroppspasset, och det gör sååå ont när man ska försöka cykla upp pulsen! Som knivar i låren! Men tror ni jag sket i att fortsätta? Icke! Intervallträning är vidrigt när man håller på, men sååå skönt efteråt!

Klockan 8.30 var jag tränad och klar!

Jag känner mig hundra gånger mer som mig själv när jag får träna! Och bara det att få ha träningskläder på sig, älskar det! Om jag fick skulle jag gå runt i träningskläder 24/7, finns ingenting som jag känner mig lika bekväm (och ibland tillochmed snygg!) i!

Och på samma tema hittade jag för några dagar sedan en butik med träningskläder: Lorna Jane! (se alla bilder i detta inlägg!)

&Auml;lskar varenda plagg därinne, och även om det är vad jag behöver minst på hela jorden just nu (har ca 12 träningstoppar och 5 träningsbyxor) så kunde jag inte låta bli att shoppa där idag! angel

Träning + shopping + nya träningskläder = LYCKA!

Comments (2)
Sussie Bylundwow vilken grym sida med träningskläder!2012-01-27 10:33
HannaBLorna Jane kommer till Sverige nu. Deras senaste kollektioner kommer att finnas tillgängliga på Allt för Hälsan mässan i Sthlm den 8-11nov. Det kommer vara show och specialpriser! Get Ready ;)2012-09-12 04:46