Sömn och skratt

Jul 13, 2012 @ 08:49

Godmorgon!

Idag är det sista dagen innan 4 veckors semester!
Har precis tagit en powernap i vilrummet på jobbet. Blev lite sent igår för Jasmin "sover klockan 22" 
Alltså inte senare än typ 23 men sov som en överdoserad nikotinkänslig femåring natten innan så trots att jag igår sov en halvtimme på skrivbordet (med en Celcius i kroppen) och en halvtimme i vilrummet även igår så känns det sådär angel

Det känns även som att någon kört över min överkropp (från midjan och uppåt) med världens största bakmaskin.
Tänk er en maskin i size med en permobil, som kan kavla och knåda deg! 
Känslan är sådär go som bara hat-kärlek till träningsvärk kan vara!

Fick pass av Jack i bänkpressen och kunde köra på 37,5 kg och tokfail flera gånger om, och när jag var helt slut och gick omkring halvt medvetslös i muskeldjungeln (det var tätt mellan tihghtsen på Delta igår!) gjorde jag massa fuskchins. Och så axlar och mage på det.

Lite konstigt dock att jag trots en 2 min +1 min 20 sek plankan-session med Marika och flera timmars asgarv inte har träningsvärk i magen!

På Delta var vi Chatrine, Robin, Jack, Nathalie, Jens, Johanna, Marika, Claes, Simon. Schöna människor hela bunten och hela Delta skakade när Jens drog 250 kg i marklyft!

Sen gick vi till något Mongolian BBQ och åt mat så det sprutade ur öronen, drog extremt bra och extremt dåliga skämt tills vi alla föll i matkoma och åkte Gröna linjen åt olika håll! Galet trevligt och kul var det - riktigt bra gäng detta, slutträffen kommer bli SÅ BRA!

Och bästa av allt på hela dagen var nog utan konkurrens ->detta!

http://www.youtube.com/watch?v=1TMXA8SIdcM

Denna låt har jag lyssnat på... 58 64 gånger nu kanske? Det är något med den, I. Just. Love. It.
heart

Comments (2)
No PainNoGain!Heeej! Asså sångaren ser ju ut som och låter som sångaren i den svenska rockgruppen Takida? Har jag fel nu? haha :) Tack för igår gumman, gryyyyyymt kul!2012-07-13 10:54
felicia normanmm mums mongolian bbq, omöjligt att inte gå därifrån med matkoma :D2012-08-05 11:25